Added Value communicatie training

Nieuwsbrief (via Mailchimp)

Nieuwsbrief opstellen
De nieuwsbrieven van Added Value worden gemaakt via Mailchimp. In deze video wordt uitgelegd hoe een nieuwsbrief opgesteld wordt.

Statistieken / resultaten bekijken
Iedere nieuwsbrief kun je analyseren. In deze video wordt uitgelegd hoe je gemakkelijk kunt zien hoe de nieuwsbrief gepresteerd heeft

Nieuwsbrief versturen
Wanneer de nieuwsbrief klaar is kan deze gecontroleerd en verzonden worden. In deze video wordt uitgelegd hoe dat werkt.

Nieuwe abonnees toevoegen
Nieuwe abonnees voeg je handmatig toe in Mailchimp. In deze video wordt uitgelegd hoe dit werkt.

Website (via WordPress)

Artikelen plaatsen
Via artikelen deelt Added Value relevante informatie met haar klanten en bezoekers van de website. In bijvoorbeeld de nieuwsbrief of social media posts wordt verwezen naar deze artikelen. In deze video wordt uitgelegd hoe een artikel geplaatst wordt.

Auteurs toevoegen
In de achtergrond worden de artikelen door verschillende gebruikers geschreven, om die diversiteit ook op de website te tonen kun je verschillende auteurs kiezen. Wanneer de auteur nog niet beschikbaar is voeg je deze als gebruiker toe. In deze video wordt uitgelegd hoe dat werkt.

Pagina’s aanpassen
De pagina’s op de website zijn via blokken opgebouwd. In deze video wordt uitgelegd hoe je eenvoudige wijzigingen (met name tekstueel) kunt doorvoeren. Complexere wijzigingen, of nieuwe pagina’s moeten gemaakt worden door de website beheerder.

Datastudio

Inzicht in het verkeer naar de website(s)
Er is een Google datasheet waarin allerlei statistieken te zien zijn gerelateerd aan de websites nswspecialist.nl en avfj.nl. In deze video wordt uitgelegd hoe je de sheet leest en gebruikt.