23 december 2022

Stomphorst Fiscaal Raadgevers partner van Onderweegs & Partners

We hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten. Daarom houden we u graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom onze organisatie.

Per 1 januari 2023 breiden wij onze onderneming uit en is Giel Stomphorst een van de drie partners van Onderweegs & Partners. Onderweegs & Partners bestaat uit twee accountantskantoren gevestigd in Ermelo en Hattem.

Dit houdt in dat wij onze kennis en expertise delen met de medewerkers en klanten van Onderweegs & Partners. Zo breiden zij hun dienstverlening uit en is er meer integratie op het gebied van fiscale advisering.
Daarnaast kunnen wij (indien gewenst) een breder pakket aan diensten bieden aan onze klanten. Wij verwachten u hiermee nog beter te kunnen bedienen.

Het accountantskantoor Onderweegs & Partners specialiseert zich net als Stomphorst Fiscaal Raadgevers op familiebedrijven, -vermogen en in het bijzonder Natuurschoonwet landgoederen. Daarnaast is er uiteraard ook kennis van het MKB voorhanden.

De uitstraling van Onderweegs & Partners ligt in lijn met de huisstijl van Stomphorst Fiscaal Raadgevers. Dit is gedaan om de onderlinge verbondenheid uit te dragen. Hieronder vindt u het logo van Onderweegs & Partners.

Bekijk de website van Onderweegs & Partners voor meer informatie. Of neem contact op met de vestiging in Ermelo of Hattem.

Bekijk www.onderweegsenpartners.nl

Wat verandert er voor u? Onze dienstverlening blijft voor onze klanten hetzelfde. Voor u als klant verandert er niets, tenzij u zelf gebruik wilt maken van de diensten van Onderweegs & Partners.

Indien u vragen heeft, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.