Giel Stomphorst Fiscaal Raadgevers

Giel

Directie & NSW Specialist

0318 - 23 00 09

LinkedIn

Over

Vanuit mijn interesse in onze klant ben ik een betrokken gesprekspartner voor alle fiscaal-juridische vragen rond familiebedrijven, -vermogen en -landgoederen. Ik houd van het snijvlak tussen enerzijds de fiscale regelgeving en anderzijds de persoonlijke wensen van de klant. Waarbij ik zoveel mogelijk probeer mee te denken in creatieve oplossingen die voldoen aan de wensen van de klant. Daarnaast vind ik het mooi om mijn steentje bij te kunnen dragen aan de continuïteit van het familievermogen en de instandhouding van prachtige landgoederen in Nederland.

Tijdens mijn studie fiscaal recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam werd al mijn aandacht getrokken naar de Natuurschoonwet. Waar ik sindsdien vrijwel dagelijks in werkzaam ben. Voor Kluwer ben ik als auteur betrokken bij de totstandkoming van een tweetal publicaties over de Natuurschoonwet. Naast Fiscaal Recht heb ik Theologie gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en heb ik een mediation opleiding afgerond. De vaardigheden die ik in deze opleidingen heb geleerd zet ik veelal in voor de afwikkeling van nalatenschappen of bemiddeling bij familieproblemen.

Naast mijn klantwerk en de dagelijkse kantoorleiding ben ik de trotse vader van twee zonen en besteed ik mijn vrije tijd zoveel mogelijk aan ons mooie gezin. Daarnaast ben ik bestuurder bij twee ANBI-stichtingen die zich bezighouden met sociaal maatschappelijke of diaconale vraagstukken. Verder lees ik graag een goed boek of wandel ik in de natuur.