Frederike

Register Belastingadviseur / Estate Planner

0318 - 23 00 09

LinkedIn

Over

Van jongs af aan heb ik een grote interesse in mensen en daag ik mezelf graag inhoudelijk uit. Nadat ik aan de Universiteit van Amsterdam de studies Privaatrecht en Fiscaal recht succesvol had afgerond, heb ik gekozen voor het fiscale pad.

Na een tijdje op de algemene praktijk gewerkt te hebben, ben ik mij steeds meer gaan focussen op estate planning. In dit specialisme kan ik mijn verbindende kant verenigen met de fiscaliteit. Om mijn kennis verder uit te breiden op fiscaal gebied en ook de notariële kant goed onder de knie te krijgen, heb ik een specialisatieopleiding gedaan van één jaar. Kort gezegd, ik adviseer cliënten onder meer over het in stand houden en het overdragen van familievermogen. Ook de advisering op het gebied van NSW sluit hier goed bij aan. Omdat ik uit de algemene praktijk kom, kan ik ook een luisterend oor bieden voor andere fiscale vraagstukken waar een particulier of ondernemer mee te maken heeft of krijgt.

In mijn vrije tijd ben ik graag onder de mensen en geniet ik van de mooie natuur om ons heen. Even uitwaaien op het strand is daarbij favoriet.