U wilt niet onverwachts met een hoge belastingdruk te maken krijgen. Wij ondersteunen u graag met onze kennis en kunde. Wij zijn op de hoogte van de laatste fiscale wet- en regelgeving. Daarnaast kennen wij uw situatie, zowel zakelijk als privé. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij u optimaal adviseren over uw fiscale mogelijkheden. Wij informeren u over de keuzes die bepalend zijn

Aangiften opstellen

Een logisch verlengstuk van onze fiscale advisering is het verzorgen van belastingaangiften. Wij stellen alle mogelijke aangiften voor u op, zoals de jaarlijkse aangifte inkomsten- of vennootschapsbelasting en aangiften schenk- en erfbelasting. Ook voor advies inzake aangiftebelastingen, zoals de omzetbelasting en de loonheffingen kunt u bij ons terecht. Wij voeren regelmatig een check uit op de door de onderneming (of accountant) gedane aangifte.

Second opinion

Heeft u vragen over een reeds afgegeven advies van een collega belastingadviseur of wilt u een advies of aangifte graag een keer extra laten controleren vanwege een bijzonderheid? Dat kan, want wij geven graag een second opinion. Daarnaast controleren wij de door de Belastingdienst opgelegde aanslagen aan de hand van de feiten en de reeds opgestelde aangiften.