Stomphorst Fiscaal Raadgevers staat voor deskundige en praktische fiscale advisering voor de MKB-ondernemer en de vermogende particulier. Wij helpen u graag met alle vragen die te maken hebben met belastingheffing.

Als ondernemer of particulier wilt u onbezorgd kunnen ondernemen, werken en leven, zonder onaangename fiscale verrassingen. Wij geven u fiscaal advies en behandelen uw zaken bij de Belastingdienst. Denk hierbij aan het opstellen van aangiften of advies op het gebied van estate planning.

Waar liggen uw fiscale kansen als ondernemer? Is dit het moment om te investeren, of kunt u beter even wachten? Pakt een BV in uw situatie voordeliger uit dan een VOF? Wij adviseren u over bedrijfsopvolging en herstructurering.

Heeft u al nagedacht over de verdeling van uw vermogen op het moment dat u er niet meer bent? Hoe zorgt u ervoor dat uw NSW-landgoed in stand wordt gehouden? Welke fiscale mogelijkheden heeft u bij de aanschaf van uw woning of ander onroerend goed?

Het team van Stomphorst Fiscaal Raadgevers is op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en kent uw bedrijf en/of privé situatie. Wij zijn uw sparringpartner en denken met u mee. Door goed te luisteren naar uw wensen en een analyse van mogelijkheden geven wij u relevant en praktisch toepasbaar belastingadvies.

Ons kantoor is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs.

Lees meer over